Film Tanıtım : La Belle et la Bête (Beauty And The Beast Fransız Versiyonu)



Herkese merhabalar . Bugünün ikinci postunu da yola çıkmadan yayınlamak istedim.

Merakla beklediğim filmlerden olan La Belle et la Bête in tanıtımını yapmak istedim ve işte buradayız :) Bildiğimiz Güzel ve Çirkin hikayesi yeni versiyonu ile yarın vizyondaki yerini alacak Fransa 'da ama ülkemizde vizyona gireceğine dair bir bilgi yok maalesef. 

İflasın eşiğindeki tüccar bir oğlu ve üç kızı ile bir köyde yaşamaktadır.Kızlardan kendini beğenmiş,bencil ve şirret olan Felicie ve Adelaide,üçüncü kız Belle üzerinde tahakküm kurmuş ve onu adeta bir hizmetçi gibi kullanmaktadırlar.Bir gün ormanda yolunu kaybeden tüccar karşısına çıkan garip bir şatoya girer.Kızı Belle için bir gül kopardığı esnada şatonun sahibi çıkagelir.Şatonun sahibi sihirli güçlere sahip yarı hayvan yarı insan bir yaratıktır. Tüccar'a kızlarından birisini kendisine vermediği takdirde onu öldüreceğini söyler.Kızlarından Belle babasını kurtarabilmek için kendini feda eder ve şatoya gider.Burada yaratığı tanıdıkça,onun göründüğü kadar vahşi ve acımasız olmadığını keşfeder.

Daha önce 1946 yılında gene Fransa 'da film olarak , 1991 yılında animasyon olarak yayınlanmış olsa da bu film için fazlasıyla heyecanlıyım. Fransız sinemasını fazlasıyla seviyorum. Bir çok güzel bir film var. Bununla ilgili de bir yayın paylaşacağım aklımda ;) Filmler birçok ödüle sahip. Hala izlemediyseniz bu versiyonu ile de başlangıç yapabilirsiniz.

Bu film serisi bu kadar sevmemin bir diğer nedeni ise filmin ana karakteri Belle nin kitaplara olan aşkı :)


Yayınlanan posterlerden ikisi. Tam bir peri hikayesi havası yakalanmış. Gel de merak etme :)



Filmin fragmanları :



Çok güzeller ♥

***

Son olarak filmden görüntülerde içeren soundtrack şarkılarından biri :




Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum: