İşler Güçler


     Yazın Star ekranlarında yayınlanmaya başlayan İşler Güçler ilk bölümünden itibaren öyle bir ekrana bağladı ki izleyicileri -oyuncular da dahil- kimse beklemiyordu bunu. Ama kimsenin inkar edemeyeceği kadar orijinal , hep görmek istediğimiz , diğer diziler için çıtayı yükselten harika bir yapım oldu.

     Ben ki Türk dizilerindeki klişelerden sıkılıp artık umudu kestiğim anda İşler Güçler ile tekrar televizyonu açıp Salı akşamlarını sabırsızlıkla beklemek için bir nedenim oldu. Değişken yayın saatleri , çok geçe konulan dizi izleyiciyi her seferinde "Diziyi bitirmek mi istiyorsunuz." kıvamına getirse de "Mizah nasıl yapılır?" ı tekrar hatırlatan tam kıvamında bir dizi.  Basmakalıp esprilerden artık bıktığımız bir anda izlediğimiz bir sahne ile bize kendimizi ve geçmişteki anılarımızı hatırlatan İşler Güçler i sevmemek elde değil.

    Murat Cemcir , Sadi Celil Cengiz ve Ahmet Kural ın dostluklarını aradığımız o anlamlı sahneler ---->>




   Hüzünlü anlarda söyledikleri o şarkılara katılmalarımız , içki sofralarındaki o sohbetleri , kahkahalarla güldürürken ince bir ayrıntıyla sizi derin düşüncelere sokmaları hepsi öyle güzel harmanlanmış ki her bölümde daha yüksek beklentilerle izletiyor.

    Dizinin hem yönetmeni hem de senaristi Selçuk Aydemir in - 13 bölümde bir hikaye ve yan rollerin değişmesi şeklinde- 39 veya 52 bölüm olarak planlanan dizi 26 bölümü arkasında bıraktı.

   Türk dizilerinde doğallığıyla bir farklılık yaratan bu kaliteli yapım uzun süre liste başı olacağa benziyor.


Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder