Kitap Yorum : Kutsanmış Kan || Samantha Young - Warriors of Ankh Serisi (Kan Günlükleri Serisi) 1. Kitap

Kutsanmış Kan





  Samantha Young çok sevdiğim yazarlardandır. Martı Yayınevinin haklarını aldığını öğrendiğimde çok sevinmiştim. On Dublin Street ve The Fade serilerini daha önce okumuştum ki umarım yazarın diğer serileri de aynı kaliteyle okuyucu ile buluşturulacaktır. Yazar İskoçya da yaşıyor -ki bu ölmeden önce yapmak istediklerim listesinde var ;) Yazarın kitaplarında da kullanmayı sevdiği bir öge İskoçya. Kitaba geçersek ;


  Kutsanmış Kan kitabında farklı fantastik varlıklar ile karşılaşıyoruz. Son dönemde okuduklarımızdan çok farklı. Kutsanmışlar , Neithler ve Ankhlar.
 Ankhların deyişiyle ruh emiciler olan Kutsanmışlar insanların ruhları ile beslenen bir ırk ve Neithler ile Ankhlar onları avlamakla görevlidirler.

  Eden her zaman farklı olduğunu biliyordu o bir Kutsanmıştı ve henüz ilk ruhunu almamıştı. Noah ile tanışana kadar açlığının farkında değildi ama onun yanında olduğu her an karşı koyması giderek zorlaşıyordu. Eden  yaklaşan ilk ruh alma merasimi ve babasının 18 yaşında evlenmesi için söz verdiği kuzeni tarafından baskı altındadır. Noah bir Ankh dır ve Eden ın güvenini kazanmış olsa da onun kendisiyle mücadelesini ve yaşadıklarını görüp ondan etkilenmeye başlar.
 Eden Noah' ın ne olduğunu öğrendiği zaman kendini ihanete uğramış hisseder . Herkese , her şeye karşı öfkelidir. Merasim günü gelir ve kurban olarak getirilen kişi Noah tır . Birden kendini bir savaşın içinde bulur ve de gizli bir geçmişin.

Kitaba puanım :


  Üç kitaplık bir seri olan Kan günlükleri serisinin ikinci kitabı da yakında okuyucularla buluşmak üzere.


Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder