Kitap Alışverişlerim - 4



Okuoku dan sipariş ettiğim güzelliklerim bunca zamandır alışveriş yaparım ilk defa sorunsuz geldi şükür. Bu sorunlardan sıkıldığım için bayadır siteyi kullanmıyordum . Bu sorun bana özel şanssızlığımdan kaynaklanıyor siz bana bakmayın :)

Babama uzun dil dökmelerim sonucunda : açık arttırma gibi bir kitap , 20 lira , 2 kitap diyerek en sonunda bu kitapları almam konusunda anlaştık.

Sevgililer günü için kendime hediyelerim :)

5 kitap Sayfa6 yayınlarından . 3 kitap son yayınlanan daha tazecik Uçan Süpürge serisi kitapları. Diğer ikisi de hep almak istediğim ama bir türlü alacak parayı bulamadığım kitaplardandı. Okuoku bazı Sayfa6 yayınları kitaplarını 7.90 gibi çok uygun bir fiyattan satıyor. İncelemek isterseniz ; tıktık

Kısa bir süre sonra hepsi hunharca tüketilecek.
Herkese iyi okumalar. Yaşasın bekar olmak!


Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 yorum:

  1. bayan peregrine i bi ben alamadımya :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen alma bence -_- yoksa gene benden önce sömüreceksin.

      Sil
  2. Merhaba Kitap Karnavalı,
    Bloglarda en çok ilgimi çeken okunmayı bekleyen yeni alınmış kitaplar. Bloğunuzu beğendim, ben de bloğuma beklerim. Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil