Kitap Kurtları Blog Tur || Kalbimi Salla - Michelle A. Valentine


İyi kız Lane, Noel Falcondan ayrıldığı için son dört yıldır pişmanlık içinde. Rock yıldızı olma hayallerinin onu bir yere götürmeyeceğini söylediğinde mantıklı davrandığını düşünüyordu. Ama şimdi kendi kariyeri durgunken, onun bir rock tanrısı olduğunu görünce ne kadar yanlış yaptığını anlıyor. Noel, Lanein staj yaptığı pazarlama şirketini kiraladığından Lane onu yeniden görmek zorunda kalacak. Hayalindeki yöneticilik işini şirkette garantilemek istiyorsa, Noeli ikna etmek ve müşteri olarak kazanmak zorunda. Ne yazık ki kalbini kırdığı için Noel hâlâ ona kızgın.
Lanein şirketi, Noelin dikkatini çekmesi için onu Black Falcon konserine gönderdiğinde, onu görür görmez Lanein hisleri allak bullak olur ve onu unutmadığını anlar. Ama Noelin hayranlarıyla olan sayısız kaçamakları ve kendini beğenmiş tavırları, onu, bir zamanlar sevdiği aynı adam olmadığına inandırır. Görünüşe göre Noel şimdi sadece Lanein vücudunu istemektedir. İşi kazanmak için ona ihtiyacı olduğunu söylediğinde, Noel değişmiş bir adam olduğunu Lanei kendisiyle turneye gelmeye zorlayarak ispatlar.
Lane, Noelin teklifini istemeyerek kabul ettikten sonra onu memnun etmek için ne gerekiyorsa isteyerek yapmaya başlar, bu onun baştan çıkarıcı isteklerine boyun eğmek de olsa... Lane çok geçmeden kandırmacanın tehlikeli bir oyun olduğunu ve oynayanın sadece kendisi olmadığını anlayacaktır. Söz konusu aşk olduğunda yapabileceğin tek hata, peşinden gitmemektir.



Seri Sıralaması : 1
Orijinal Adı : Rock the Heart
Satın Almak İçin : KitapSihirbazı


Yeni turumuzun 4. gününden herkese selamlar. Aspendos yayınlarının tazecik kitabı Kalbimi Salla için yorum ve de kötü çocuk karnesiyle turda yer alacağım. Kötü çocuk karnesi ilk defa yapacağım bir şey umarım beğenirsiniz. Gelecek tur ve yorumlarda da yer alacaktır. Bu fikrimi hayata geçirmemde yardımcı olan sevgili Pensieve Nihan a çok teşekkür ederim.

Birbirlerinin her anlamda ilki olan Noel ve Lane in ilişkileri Lane in Noel i terk etmesiyle sona ermiştir fakat kader onları bu kadar çabuk terketmeyecektir.
Yıllar sonra Lane büyük bir reklamcılık şirketinde stajer olarak çalışırken büyük bir fırsat kapısını çalar ve işte kendini göstermesini sağlayacak şansı elde eder. Noel in yönettiği çocuklar için olan hayır kurumu projesini  yürütecektir ve eğer başarılı olursa liderliğini Noel in yaptığı Black Falcon adlı müzik grubunun tüm projelerini yönetecek kişi de Lane dir. İstemeyerekte olsa bu işi üstlenen Lane i bekleyen en büyük zorluk hala ona karşı duyguları olduğu Noel ile aynı karavanda-aynı odada-aynı yatakta geçireceği iki haftadır. 

Kitabın konusunu bu şekilde ifade edeyim kısaca yoksa tüm kitabı anlatmış olacağım :)


Fazlasıyla ince olan kitap yazlıkçılar (yazdan yaza eli kitap gören bronz tenli insan) için biçilmiş kaftan. Bir oturuşta rahatça okunabilir.

Bilindik bir konu ile başlayan kitap başlarda pek bir olay olmadan ilerlese de yazar asıl bombaları son anda patlatarak durumu kotardı. Öncelikle yazarın bir dil sorunu olduğunu düşünüyorum. Acemilikten midir bilinmez -yor ekinden içim sıkılacak kadar geniş zaman kullanarak kitabın büyük kısmında rahatsız etse de bir süre sonra otomatik olarak artık normale bağlamış halde okudum. 

"Bu şarkı lisedeyken , kalbimi hiç tereddüt etmeden parçalayan kız için. Şarkının adı 'Parmağında Oynatan Kaltak' . Lanie , bu şarkı senin için."

Yazarın ikincil karakterlere de önem vermesi ve yavaş yavaş onların hikayelerine geçişlerdeki olayları sunmasını çok beğendim. Serinin ikinci kitabında karşılaşacağız çiftimiz Audrey (Lane in en yakın arkadaşı) & Riff (Grubun ele sığmaz sevilesi üyesi) ilişkilerinin başlangıcını da bu kitapta görüyoruz. Noel den daha çok sevdiğimiz -Maalesef Noel grubun lideri olsa da yeterince güçlü bir karakter değil- Riff in kitabını büyük bir merakla beklediğimi söyleyebilirim ama benim grubun diğer iki üyesi (ikizler Trip ve Tyke) dan Tyke a ayrı bir merağım olduğunu da belirteyim. Sessiz karakterleri daha çok severim nedense anlatacak daha çok şeyleri oluyor.


Noel için yaptığım Kötü Çocuk Karnesi bu şekilde . Noel bizden geçer not almayı başardı ;)

***

Son olarak kitabın sonunda Noel in Lena ya söylediği o duygusal şarkı ile veda ediyorum. Gelecek turda görüşmek dileğiyle ; sizi çok bekletmeyeceğiz ;)


Turda yer alan diğer yazılara da göz atabilirsiniz ;)

Turun 1. günü : Pensieveb - Benzer Kitap Önerileri
Turun 2. günü : Kitaplığımda Yaşananlar -Okumanız İçin 5 Sebep
Turun 3. günü : Haylazın Kitaplığı -Cast
Turun 4. günü : Kitap Karnavalı - Kötü Çocuk Karnesi
Turun 5. günü : Bayan ŞeftaliMüzik Listesi
Facebook sayfamızda düzenlediğimiz yarışmaya katılarak kitabı kazanacak iki kişiden biri olabilirsiniz ; tıktık

Destekleri için Aspendos Yayınevine teşekkür ederiz.



Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder