Kitap Alışverişlerim - 6


Pisst bir şey yanaş şöyle bir şey söyleyeceğim
Biraz daha , azıcık sol yap , tamam 
Kızma ama gene kitap aldım



Bu kez son söz , valla seneye kadar bir daha almayacağım yeni bir yalan dizisiyle bugünde sizlerle birlikteyiz. Hatta benden söylemesi bu geç kalmış bir yazı yeni siparişlerim bile geldi . Hatta utanmadan bu gece kitap fuarı için İzmir e gidiyorum. Efsanevi bir batış yapacağım , gazetelere çıkacağım. Gazetelerde kitap aldığı için battı diye beni görürseniz şaşırmayın.

Kısadan kısaya halim bu sayın Karnaval okuyucuları . Gelelim neler almışım :






Mart sonu elime ulaşan D&R ın taze biten 5 TL kampanyasından aldığım kitaplar. Tek başına bunlar için bir yazı yazmayayım dedim ama öyle olunca da Nisan sonuna geldik ancak yazıyorum. İsimlerin hepsi okunuyor sanırım. 50 TL üzeri kargo ücretsiz olduğu için 10 kitap almıştım ama bir tanesi temin edilemeyince maalesef para geri iadesi aldım.

Aralarında daha önce okuduğum Tess kitabını kütüphanemde bulunsun diye aldım . Şiddetle öneririm. Bir klasikten daha fazlası mutlaka okuyun.

Bu 5 TL kampanyası benim için çok iyi oldu . Almak isteyipte alamadığım kitaplara cüzi bir fiyatla sahip oldum.

Ama 10 TL kampanyasından hala alışveriş yapamadım bu gidişle de olmayacak gibi.









Sıradaki güzelliklerimiz Aspendos tan . Büyük çoğunluğu Kitapyurdunda 9.90 TL den satılan yayınevinin kitaplarına uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Benim aldıklarım ;
Fırsatçı serisinin 2. kitabı ile devam eden Tehlikeli Kızıl (Hala seriye başlayamadım , üçüncü kitap gelmeden başlayacağım diye ümit ediyorum)
Sevgili Ebru çok beğendiği için büyük bir merakla aldığım ikinci kitabı yakında çıkacağı haberi gelen Sessiz İntikam.
Son olarak daha önce hep okumaya niyetlensem de bir türlü kısmet olmayan Sınırları Zorlamak kitabı. Çevirisini Tuğçe abla yaptığı için ayrı bir meraklar içerisindeyim.














Son olarak Migros un 23 Nisan için çocuk kitaplarında yaptığı %50 indirimden yararlanarak aldığım daha önce çok ilgimi çekmeyen kitap Oksa Pollock : Sihirli Kitap . Genelde (hatta neredeyse hiç) kitap arkası tanıtımları okumayan biri olarak hem kitabın ciltli olması hem de arka yazıdaki konunun beni çekmesiyle aldığım bir kitap oldu.




















Son zamanlarda aldığım kitaplar bu şekilde. İzmir dönüşü iki ayrı Kitap Alışverişi yazısı sizi bekliyor olacak ;) Son zamanlarda sürekli dinlediğim filme uyarlanan John Green - Aynı Yıldızın Altında kitabının soundtrack inde yer alan Birdy - Not About Angels şarkısını hediye ederek yazımı sonlandırıyorum . Bizden ayrılmayın efenim...









Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

5 yorum:

  1. İzlemeye almayı unutmuşum , alışveriş sevdasına gelince farkettim :) Keyifli okumalar. Çok güzeller.

    YanıtlaSil
  2. Hepsini keyifle oku canım, hepsi çok güzel.
    Batışın alasını ben yapıyorum bu ay. Resmen mantık denen şeyi kaldırdım. Aylardır kitap fuarından alacağım diyerek kitap sokmuyordum eve ama dayanmak çok zordu tabi. Fuardan 23 kitap aldım ki anne ve kuzen engelleri olmasa daha alırdım, gözüm kaldı bazılarında. :) D&R 'dan da 7 kitap aldım ve hala da 3-4 çok aklımda kalanlar var. Serilerin devamını almam lazım falan.. Paranın sonunu gördüm. :) Uzattım ne kadar. :D Eline sağlık, güzel bir yazı. Blogunu yeni keşfettim ama çok değişik-hoş bir tasarımı var. Ben de benimkine beklerim, bu aralar aktif olmasam da yeni design ile dönüşüm muhteşem olacak. :D Bu arada, ben üye olmak istiyorum ama olamadım bloguna. Göremedim üye ol kısmını.. Yardımcı olur musun?

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler güzel sözlerin için öncelikle. Seni fuarda görmüş bile olabilirim :) Pegasus standına son günler uğradıysan bende oradaydım. Onunla ilgili bir alışveriş yazısı da gelecek. İnan büyük batışı yapıyorum. Fuar yetmedi , fuardan geldim bir sipariş daha verdim. Eğer blogunun linkini atabilirsen geri dönüş yapabilirim. Bu yazıyı okuduğun sayfanın yan kısmında yer alan Karnaval Ekibinden üye olabilirsin. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim. Daha fazlası sizin olsun ;)

    YanıtlaSil
  5. ortaboypopcorn.blogspot.com blogum. Bu ara pek aktif olamasam da vizelerim bitince aktif olacağım umarım, çok fikrim var. Şimdi üye olabildim. Çok sağ ol. Geç cevap yazdım ayrıca, pardon..

    YanıtlaSil