Kan Şarkısı || Anthony Ryan - Kuzgunun Gölgesi Üçlemesi 1. Kitap + Çekiliş


Orijinal Adı : Blood Song                                                                                                                                           Seri Sıralaması : 1  (Üçleme)                                                                                                                                       Tür : Epic Fantasty                                                                                                                                               Satın Almak İçin : Kitapsihirbazı

“Pek çok adı vardı. Daha otuz yaşına gelmemiş olmasına rağmen, tarih ona bol unvan ihsan edilmesini layık görmüştü: Onu bize eziyet etsin diye gönderen deli kralın karşısında Diyar’ın Kılıcı, savaşlar boyunca onu izleyen adamların yanında Genç Atmaca, Cumbraelli düşmanlarına karşı Karanlıkkılıç ve sonradan öğrendiğime göre Büyük Kuzey Ormanı’nda yaşayan esrarengiz kabileler arasında da Beral Shak ur adıyla anılırdı, yani; Kuzgun Gölgesi.

Ama benim insanlarım onu tek bir isimle tanırdı ve onu iskeleye getirdiklerinde aklımda dönüp duran da bu isimdi: Umut Katili. Yakında öleceksin ve ben de bunu göreceğim. Umut Katili.”Vaelin Al Sorna, annesinin ölümünün yarattığı üzüntüyü henüz üzerinden atamamışken, kendisini İtikad’ın koruyucusu Altıncı Nişan’ın kapısında, Kral’ın Savaş Lordu olan babası tarafından terk edilmiş olarak bulur. Nişan’a adım attıktan sonra ise artık hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Bu inanç koruyucusu savaş okulunda ölümcül sınavlarla boğuşurken, dövüşmenin yanı sıra kardeşliği, sadakati, karanlığı, ihaneti ve hayatta kalmayı öğrenir. Diyardaki kardeşleri ise onun tek ailesidir. On yaşında o kapıdan adım atan çocuk, genç bir adam olduğunda, Diyar’ının en tanınmış figürlerinden biri haline gelmiştir. Krallarla pazarlık yapar, ordular yönetir ve Diyar’ın kâbuslarından Karanlık’la başa çıkmaya çalışır. Artık sadece Diyar’ının değil, tüm dünyanın kaderi onun ellerindedir. Her şeyden öte, Vaelin’in zorlu hayatında böylesine yükselmesini sağlayan gizli ve karanlık bir gücü vardır: Kan Şarkısı.



YURTDIŞI KAPAKLARI


Follow Duygu Pınar's board Kan Şarkısı - Yurtdışı Kapakları on Pinterest.


Bizim kapağı beğenmiş olsam da sanırım Macar ve Almanya kapaklarına hayran kalmış olabilirim :)

Serinin Devam Kitapları







Serinin ikinci kitabı Tower Lord                                  1 Haziranda yurt dışında kitapçılarda yerini alacak.
Sanırım İthaki de bizleri çok bekletmeden kitapla buluşturur.






Üçlemenin son kitabı Oueen of Fire  ise 2015te bekleniliyor.



Kan Şarkısı, Kuzgunun Gölgesi serisinin ilk kitabı. Ryan , ilk kitabını kendi imkanlarıyla yayınlamış bir yazar olmasına rağmen, daha sonrasında Penguin Books gibi büyük bir yayın evinden aldığı teklifle hem kitabını onların basmasına izin vermiş, hem de kitabını bir üçleme haline getirecek imzayı atmış.

Amazon‘da, fantastik & bilimkurgu kategorisinde 2013’ün en iyi eseri olarak seçilen Kan Şarkısı kitabı Kral Katili Güncesi (Patrick Rothfuss) , Taht Oyunları (George R. R. Martin) ve Brandon Sanderson kitaplarını sevenler için harika bir seçim olacaktır. 


Daha önce severek okuduğum Kral Katili Güncesi serisinden sonra uzun zamandır Epic Fantasty okumuyordum bu arada merakla üçüncü kitabını beklediğimi belirtmeliyim -mutlaka okunmalı- ve Kan Şarkısı bu susuzluğuma ilaç gibi geldi. Kitaplığınızda bulunması gereken kitaplar listesine girecek kadar iddialı . 




 4 kişiye hediye ettiğimiz çekilişe katılarak sizde bu harika kitaba sahip olanlardan biri olma şansını yakalayabilirsiniz ;
a Rafflecopter giveaway



Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder