Kitap Alışverişlerim 2-3



Birçok kitap satış sitesi fuardan sonra sanal fuar veya kitapfest etkinlikleri ile uygun fiyatlar ile okuyucuları kitaplar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu alışverişimde tercihimi kitapsihirbazından yana kullandım.



Siparişimi iki kısım halinde verdim. İki kitap -Umutsuz ve Kuralsız- bu kulede eksik maalesef . Kargodan kaynaklı bir hatadan dolayı siteyle iletişime geçtim ve onlar kitapları değiştirebileceklerini ifade ettiler. En geç bir hafta içinde onlar tekrar kitaplığımdaki yerini alacak umarım.

Kampanyada 50 TL ve üzerine kupa hediyesi vardı ve her siparişte Yanılmak Güzeldir kitabını hediye ediyorlardı. Bol bol da ayraç göndermişler.


Bardak ve kupa meraklısı olduğum için bu hediye tam benlik , kitap okurken kahve veya sıcak çikolata ile bana eşlik edecek ileride.


Anita serisi kitaplarında artık yavaş yavaş da olsa güncele yetişmek için elimde olmayan kitapları edineyim dedim. Şu an çıkan tüm kitaplar var bende artık rahat bir nefes alabilirim sanırım :)

Kitaplar elime ulaştığında ben : 


Kitap sipariş etmek kadar rahatlatıcı bir şey yok bence tabi cüzdanın hafiflemesinden de olabilir :)




Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 yorum:

  1. Doldu da taşacak ev kuzu :D

    YanıtlaSil
  2. Siparisiniz kaç gunde geldi?

    YanıtlaSil
  3. canım keyiflee oku :)
    anitaları almak için geç bile kalmışsın bence :)

    YanıtlaSil
  4. Anita Serisine sahip olduğum için hiç kıskanmadım ama kupada gözüm kaldı haberin olsun... :D

    YanıtlaSil
  5. Hahah kızlar :) Apart bile taştı artık.

    Bir siparişimi ayın 22si diğerini 26sında verdim. Sırasıyla 30 Kasım ve 2 Aralıkta geldiler.

    YanıtlaSil