Pegasus Yeni Kitap Alarmı !


Yatmadan bir bakayım diyordum ki birde ne göreyim tazecik kitaplar , oh mis ♥


Aşk, skandallara göğüs gerebilir mi?

Leah Carrollton mükemmel erkekle tanışıp evlenmeyi hayal etmektedir. Ama skandallarla dolu bir ilişki yaşayıp terk edilince dedikodularla yüzleşmek yerine, dönmemek üzere Londra'yı terk eder. Ancak hiç ummadığı bir anda hayatına Huxhold Vikontu Devon Marshal girer ve ona kaybettiği şeyleri geri alma fırsatı verir.

Devon, hayatını kuralları çiğneyerek geçirmiştir ve Leah ile oğluna soyadını vermek bile geleneklere karşı gelmesi için başlı başına bir fırsattır. Ama Devon, diğer kadınların aksine Leah'nın kendisini büyülediğini ve evliliğin sunduğu mutluluğa özlem duymasına yol açtığını fark eder. Peki skandal yaratmış bir evlilik, onları sonsuza dek mutlu edecek bir ilişkiye dönüşebilecek midir?

"Kahkaha ve gözyaşı konusunda kimse Cathy Maxwell'le yarışamaz!"
-Jill Barnett-





Fiyat Etiketi : 20 TL
Sayfa Sayısı : 312
Orijinal Adı : A Scandalaous Marriage

*/ Daha önce Aşkı Sende Buldum ve Yıldırım Nikahı kitapları yayınlanan yazarın Skandal Evlilik kitabı üç kitaplık Evlilik serisinin ikinci kitabı. Yıldırım Nikahı ise ilk kitap. /*


Bitmeyen bir arzu


Kraliyet ajanı Marcus Ashford sayısız düello yapmış, kurşunlardan ve top mermilerinden kurtulmuştur. Ancak hiçbir şey onu eski nişanlısı Elizabeth'e duyduğu açlık kadar etkilememiştir. Elizabeth ise seneler önce Marcus'u, yakışıklı Lord Hawthorne uğruna terk etmiştir.

Koşulsuz teslimiyet…

Fakat Marcus, Elizabeth'in kocasının katillerini bulma ve kadını koruma görevini üstlenerek ona hizmet etmeye yemin eder… hem de her açıdan. Fakat her şeyiyle genç kadına teslim olmaya cesaret edebilecek midir?

"Buram buram tutku kokan, tehlikeli bir oyun."
-Booklist-

"Danielle Steel ve Jackie Collins'i artık bir kenara bırakın, yeni bir çağ başlıyor."
-Amuse-

Fiyat Etiketi : 23 TL
Sayfa Sayısı : 384
Orijinal Adı : Ask For It

*/ Doğan kitaptan çıkan Crossfire serisi haricinde seri olmayan Günaha Davet ve Yatağımdaki Yabancı kitaplarından sonra Arzulanan Kadın ile Pegasus Sylvia Day in yeni bir kitabını okuyucular ile buluşturuyor. /*




♦♣♠

Şimdilik haberler bu kadar olsa da yakında yeni yılla beraber bolluk dönemine gireceğiz ☺




Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder