Kitap Yorum : Yanlış Yatak , Doğru Adam || Katee Robert - Come Undone Serisi 1. Kitap


Bu aralar üşengeçliğimden ertelediğim yorumları zaman bulunca hepsini birden atacağım . Önceliği ise Yanlış Yatak kitabına vermek istedim.




Her şey Elle in yanlış bir yatağa girmesiyle başlıyor.

Kendisi için doğru adamı aramaktan gerçek aşkı aramayı unutmuş bir kadın olan Elle bir gün cesaretini toplayıp bir türlü duygularına karşılık alamadığı patronunun evine gizlice girip yatağına girmeye çalışır. Fakat yatağına girdiği kişi patronu Nathan ın abisidir yani bizim "bay doğru"muz.

Gabe yıllarca serbest ilişkiler yaşadıktan sonra artık bir bağlılık ve aile kurmak istemektedir ama kötü adam imajı üzerine yapışıp kalmıştır. Yatağına sokulan kadın onu kimsenin etkilemediği kadar etkilemiştir ve Gabe peşini bırakmak niyetinde değildir.

Kitaptaki komedi unsuru güzeldi. Başları özellikle su gibi aktı , sayfaları gülerek çeviriyordum sonrasında bu akıcılığı kaybetmese çok daha güzel olabilirdi. Gabe in Elle' ye takıldığı kısımlarda eğlenceliydi ama Elle de ki naz aşık usandırır cinstendi gerçi biz daha kötülerini gördük ama bu kadınlar neden hep böyle? Kendi cinsimi çözemedim. Kısa olması açısından tam bir yaz kitap aç bitir tarzı ;) Nemesis kitaptan ikinci kitabı bekliyoruz artık .



İlk kitap yurt dışı kapağı



                                                                                                                                                                                                                     İkinci kitap
İlk kitaptaki Elle karakterinin yakın arkadaşı Roxanne in hikayesi

Üçüncü Kitap
 Elle in patronu , Gabe in erkek kardeşi Nathan ın hikayesi







Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder