Kitap Yorum : Candor || Pam Bachorz


   Bazen mükemmel olmak istersin bazense bunu isteyen ailendir.  Candor bu dileğin gerçekleştiği her şeyin mükemmel olduğu bir şehir.  Ya bu kadar mükemmelliğin altında saklanan sırlar?



   Duyduğun şeylere nasıl inanmazsın özellikle beyninden geliyorsa? Candor da müziklere gizlenmiş mesajlarla senin kim olmanı isterlerse o oluyorsun. Hata yapamazsın , kararlarını kendin alamazsın. Senin için çizilmiş bir yol var ve buna uymak zorundasın.
   Oscar bu kuralları kırabilecek tek kişi çünkü o bu kasabayı kuran kişinin oğlu ama o da mesajlara maruz kalıyor. Bunları engellemek için yapabileceği tek şey kendi mesajlarını yapmak ve kendine sürekli bunları hatırlatmak. Olduğu kişiyi koruyabilmenin tek yolu bu.  Henüz tamamen kişiliği kaybolmamış insanlara para karşılığı yardım ediyor.  Bu özgürlük elinde olan tek şeyken bir gün yeni gelen kız Nia ya aşık oluyor. O çok farklı , belki de hep birlikte olmak istediği kişi. Ama o da zamanla mesajlarla kaybolacak ve Oscar bunun olmaması için Candor ile aşkı arasında seçim yapması gerekiyor. İnandığın şey için hata yapmaktan korkmamalısın.

Not :
Kitabın sonunda bir "Nedennnn ? " diye şok olabilirsiniz.

Diğer Kapakları :


Amerika Kapağı                                                               İngiltere Kapağı



"Nasıl olmasını istersen öyledir." diyor. "İşte sanatı bu yüzden seviyorum . Kimse yanılmıyor."

***


"Hatırlamak zorundasın." Bir elimle başını kendime çekiyorum , nazikçe , dikkatlice. Ve onu yine öpüyorum.


                                            
                                                                 Candor Trailer



Delidolu ya teşekkürler.




Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder