Supernatural 9. Sezon


Koskoca 8 sezonu arkamızda bırakıp artık 9. sezonunu beklediğimiz Supernatural için geri sayıma başladık. 9 Ekimde yeni sezonuna başlayacak dizimiz için birbirinden merak uyandırıcı fotoğraflar geldi.


9. Sezon posteri


Dean ♥


Cass ♥
Cass' ten hüzünlü bir fotoğraf gelmiş ???


Crowley , ne çektirdin be!



Bu ikiliye bayıldığımı söylemiş miydim :)

***
SPOİLER ALERT!!!

***
Henüz 8. sezonu tamamlamamışlar için bol spoiler içerir.


Malumunuz son sezonda güvendiğin dağlara yağan karlar misali Metatron bir anda dizide çöreklenmiş ve tüm meleklerin sonunu getirmişti. Düşen melekler ile sezon finalini yapıp bizi merakta bıraktılar. Yeni sezon fotoğraflarındaki kafes teması akla bir sürü soru getiriyor. Benden çıkan fikir acaba Cehenneme bir yolculuk mu şeklinde? 2 haftadan kısa bir sürede cevapları alacağız. 

Video ise yeni sezonun minik bir tanıtımı . Sunucular ise Castiel ve Crowley :) ikisi birlikte komik bir ikili oluyorlar.

 



Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 yorum:

  1. ayy zaten başlayacağını biliyor sabırsızlıkla bekliyordum da şu an resmen heyecanlandım ya supernatural candır canandır:):)
    dean ♥♥♥ yani adamsın:)

    YanıtlaSil