Pages

13 Ocak 2015 Salı

Karanlıkta Buldum Seni - A.Meredith Walters [Tanıtım + Ön Okuma]







Karanlıkta Buldum Seni Serisi
1- Karanlıkta Buldum Seni (Ocak 2015)
2-  (?)



Sayfa Sayısı
: 350
Baskı Tarihi
: Ocak 2015
Etiket Fiyatı
: 17.00 TL



“Sen beni karanlıkta buldun ve kendimden kurtardın. Seni sonsuza dek seveceğim.”

MaggieYoung, kendi deyimiyle, küçük bir kasabada, süper not ortalaması ve sıradan okul aktiviteleriyle yaşayıp giden sıradan bir kızdır. Normal bir ailesi, normal bir okulu, normal arkadaşları, kısacası normal bir hayatı vardır. On sekiz yaşına girmek için gün sayan Maggie, artık sıra dışı bir şeyler yaşamak, tutkuyla sevebileceği bir şeylere sahip olmak ister. VE KADER KARŞISINA CLAYTON REED’İ ÇIKARTIR…
ClaytonReed. Kasabadaki yeni çocuk. Kimseye yüz vermeyen gizemli yakışıklı. Geçmişinden kaçıp sığındığı bu küçük kasabada, her şeyden ve herkesten uzak durmaya kararlı. MAGGIE HARİÇ…
Herkesten köşe bucak kaçan Clayton, dış dünyayla arasına kalın duvarlar örse de Maggie o duvarların ardında neler olup bittiğini öğrenmeye kararlıdır. Çünkü tanıdığı hiç kimseye benzemeyen bu gizemli yabancıya deliler gibi âşık olmuştur. Ama o duvarların ardında yaşananlar Maggie’nin tahmin edebileceğinden çok daha korkunçtur. Clayton çok geçmeden adeta bir kelebek gibi Maggie’nin ışığına kapılıp özgürleştiğini sanır, Maggie ise Clayton’ın karanlığına hapsolur. Gün geçtikçe büyüyen bu karanlık, ikisini de yavaş yavaş yutarken onlar aşklarının her şeyin üstesinden geleceğine inanmaya devam eder. Çünkü delice bir aşktır onlarınki. Ya da belki sadece delilik…

Kitaptan küçük bir tadımlık için ;


New York Times çok satan yazarı A. MeredithWalters’tan kırık bir “ilk aşk” hikâyesi... 

Kitap Yorumu : Medcezir - Emily Snow


Orijinal Adı : Tidal
Satın Almak İçin : Okuoku 

Willow Avery, çocukluğundan beri oyunculuk yapan ve imrenilecek bir hayat süren, çok yetenekli bir Hollywood yıldızıdır. Ta ki kötü alışkanlıklar edinip her köşe başında küçük suçlar işlemeye başlayana ve dibi boylayana kadar Yatırıldığı rehabilitasyon merkezinden çıktığında Willow'un etrafında kimse kalmamış, ümitleri yıkılmıştır. Kendini yepyeni bir film projesinin içinde bulduğundaysa karşısına sarışın, yakışıklı ve seksi sörf hocası Cooper'ın çıkacağını ve tüm hayatını değiştireceğini henüz bilmiyordur. Tüm dünyanın gözü yine onun üzerine çevrilmişken ve gelecek ona yeni başlangıçlar vaat ederken Willow, kendini dalgaların akışına bırakır ama geçmişindeki sırlar derisindeki yara izi kadar yakınındadır.


Aralarındaki yardım çığlığı gibi sessiz kalmış yaralara rağmen birbirlerine nefes kadar ihtiyacı olan Willow ve Cooper ın birbirlerine aşık oluşlarını okumak çok zevkliydi. Sizi bilmem ama yaralı aşklar beni fazlasıyla çekiyor ve okumaktan hiç sıkılmıyorum.


Ünlü Hollywood yıldızlarından Willow hayatını yaptığı hatalarla hayatını birden fazla kere batırmıştır . Rehabilitasyondan çıktığında beş parasız ve de sevdiklerini yüzüstü bıraktığı için yalnızdır. Artık kimsenin onunla çalışmayacağını düşündüğü bir anda Medcezir filmi için başrol ona sunulmuştur ve menajerliğini yapan ailesi çoktan kabul etmiştir. Acil para ihtiyacıyla birlikte Willow un başka bir seçeneği kalmamıştır. Yeniden uyarlama yapılacak film için Willow'un sörf yapmayı öğrenmesi gerekmektedir. Daha ilk görüşte kanını ısıtan Cooper'la çalışmak hiçte kolay olmayacaktır.

+"Seninle gurur duyuyorum Wills . Başarıyorsun."
-"Bir şey yapmadım ki."
+"Yaptın. Sabırsızlanıp , öfkelenmedin değil mi?"
Beni överken de standartları düşüktü.


"Canının yanmasını istemiyorum ama seni düşmekten kurtaramıyorum."

Geçmişinde yaptığı hatanın bedelini her gün teninde hisseden Willow bu acıyı uzaklaştırmak için kendini uyuşturucu , haplar ve de içkiye vermiştir. Artık son raddeye gelip bunun hayatını mahvettiğini gören ailesi onu rehabilitasyona yolladıktan sonra bile kendine güveni yoktur.

Kaybettiği şeyler sürekli kafasında dönerken nasıl olsun ki?

Sürekli kendini suçladığı , geçmişine takılıp geleceğe hiçbir umudu olmayan bir insan halini almıştır.
Ta ki Cooper ile tanışana kadar : o ondan geçmişini değil sadece geleceğini talep ederken Willow çekincelerinden dolayı tam olarak kendini ona bırakamamaktadır . Sırlar yüzeye çıkıp , birbirlerinin önünde çırılçıplak kalınca olacaklardan korkan Willow için aşk mümkün olacak mıdır ?

"Anlamıyorsun , senden böyle etkilenmek hiç hoşuma gitmiyor. Tenine işlediğimi söylüyorsun ya , sen bana neler yapıyorsun bir düşün. Ben... ben uzun zamandır bir ilişki yaşamadım, Cooper. Ama şimdi sen karşıma çıktın ve ödümü patlatıyorsun."

Cooper onu ilk gördüğü anda hayatının değişeceğini bilerek yanmak istedi onun aşkıyla . Hayatta kaybettiği birçok kişiye , canını acıtan birçok kişiye inat kalbini onun ellerinin arasına usulca koymaktan çekinmedi. Yaralarını usulca iyileştirmek , usulca öpmek işte bütün bunlardı mutlu olmak için istedikleri : işte bayanlar Cooper böyle bir adam. Aşık olunası...


Sonunu ayrıca çok sevdiğim keyifli bir kitaptı Medcezir. Şimdi bu soğuk havada çayını ve de bu sıcacık aşkı okuyabileceğin kitabı eline alma zamanı...









4 Ocak 2015 Pazar

Kitap Yorumu : Aşka Var Mısın? - Natasha Boyd



Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız... ? Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood'un en gözde megastarı...? Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkansız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikayesi...

Başlangıçta kitaplığımı düzenlerken elime alıp hadi başlayayım bari derken tatlı anlatımı ile aman finaller mi bekliyor , yetiştirmen gereken bir proje mi var gibi tüm sorumluluklarımı öteleyerek hiçbir beklenti ile başlamadığım Aşka Var Mısın? ı okudukça çok sevdim :) 
Öyle ki bu aralar iyice düzensizleşen uykuma inat daha uyumadığım sabahın 6:30 undan 9:30una kadar sırf kitap için hadi biraz diye diye yarıladım.

Günübirlik bitirebileceğiniz kadar akıcı dili ile sayfalar arasında hadi şimdi ne olacak diyerek dolaştı parmaklarım . Bazen Jack in karşısındaki güçlü Keri Ann i bazense yoğun duygularıyla içi titriyen Keri Ann i gördük. Kızımız kısaca biraz dengesiz olsa da karşınızdaki Jack Eversea dostlar :) Geçmişindeki yaşadıklarını en derinlerine gömmüş olsa da hala acısını bir gün bile unutamamış , hayatında herkes tarafından aldatılmış yaralı bir erkek.

"Sanırım hayatın boyunca çok fazla kendi başına kalmak zorunda kalmadın ?"
"Gerçek şu ki etrafın her dakika insanlarla çevriliyken de yapayalnız kalabiliyorsun."


Çayımı demledim kitabımı elime aldım. Derse oturmadan önce biraz keyif çatayım . Bu sabaha karşı başladığım kitap olan Aşka Var Mısın? çok güzel gidiyor. Çok eğlenerek okuyorum. "Bu kitaplardaki kızlara imreniyorum valla 😩 millete Jack Eversea düşer bize olsa anca kamyoncu" diyerek dert yanmamak elde değil.

Ünlü Hollywood oyuncusu Jack Eversea yaşadığı hayatın keşmekeşesinden ve de yaşadığı talihsiz ilişkiden uzaklaşmak için küçük bir sahil kasabasına gelir ve peşinde dolaşan basın ordusunu da atlatmak için kimseye nerede olduğunu söylememiştir. Geldiği kasabada yemek yemek için uğradığı restorantta çalışan Keri Ann ile tanıştıktan sonra çok göz önünde bulunmamak için alışveriş işlerini Keri Ann den yapmasını rica eder. 

Yalan söylüyorsam ne olacaktı ki? En basit haliyle olay şöyleydi : Ben ondan etkilendiğimi itiraf ediyordum , o da kalbimi kırmak için izin istiyordu.

Yıllar önce anne babasını , iki yıl önce de büyük annesini kaybeden Keri Ann in ağabeyi Joey ise şehir dışında tıp okumaktadır ve kasabanın yenilenmesi için baskı kurduğu genç kızımız karşılığında Jack in de yardımını isteyerek arkadaşlıkla başlayan ilişkilerinin birbirlerini tanıdıkça bu sınırı aşacaktır. Peki bu Jack in geri dönmesi gereken bir hayatı varken mümkün müdür?

"Birini önemsediğinde , onun acı çektiğini görmek ya da duymak istemezsin. Özellikle de elinden gelen bir şey yoksa."

İki kitaplık serinin ikinci kitabının çıkması yakınken sizde hemen alın ve de okuyun ;)
(Forever Jack)